فواید یادگیری زبان انگلیسی در کودکان

منکا
وبلاگ
58 بازدید
1 سال پیش

فواید یادگیری زبان انگلیسی در کودکان

آنچه خواهید خواند:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]در گذشته تصور بر این بود که آموزش زبان دوم به کودک خردسال باعث اختلال در یادگیری زبان مادری یا ناتوانی ذهنی می­شود. محققان زبان­شناس در دانشگاه کرنل دقیقا عکس این موضوع را کشف نموده­اند، و آن هم اینکه آموزش زبان دوم به کودک خردسال چگونه به تسهیل و تقویت رشد ذهن او کمک خواهدکرد. مطالعات در این مرکز تحقیقاتی نشان می­دهد که کودکانی که زبان دوم را یاد می­گیرند، نسبت به سایر همسالان فاقد آموزش زبان دوم و علی رغم وجود محرک­های خارجی توانایی حفظ توجه و تمرکز بالاتری دارند. در این مقاله تا انتها همراه ما باشید تا با فواید یادگیری زبان انگلیسی در کودکان بیشتر آشنا شوید. مرکز استعدادیابی کودکان یکی از مکان هایی است که باید به این مورد بسیار توجه داشته باشد.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

مزایای یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چیست؟

باربارا لاست، کارشناس روانشناسی رشد و استاد دانشگاه بر این باور است که بهبود توانایی حفظ توجه به طور فزاینده­ای بر فرآیندهای شناختی نظیر توجه انتخابی برای دستیابی به اهداف و یا مقابله با حواس پرتی تأثیرگذار بوده و نقش کلیدی در آمادگی تحصیلی و موفقیت در محیط­های آموزشی نظیر مدرسه ایفا می­کند. این گفته به عبارت دیگر بدین معناست، که دوزبانه شدن مزایای شناختی بسیار گسترده و متنوعی را به همراه دارد.

هر چه سن کودک جهت یادگیری زبان دوم پایین­ تر یاشد، آموختن زبان ساده­تر نیز خواهد بود. طبق تحقیقات انجام شده، مؤثرترین راه برای یادگیری زبان دوم توسط کودک، غوطه­ ور سازی کامل اودر این زبان است. قرار دادن کودک در موقعیت­ هایی که زبان دوم و محتوای آن وی را احاطه کرده است به او این امکان را می­دهد که دانش زبان­شناختی وگرامر زبان را بسیار سریعتر و بهتر بیاموزد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی در کودکان چیست؟

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1798″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_column_text]

یادگیری هم­زمان و متوالی

به طور کلی، دو روش جهت یادگیری زبان دوم وجود دارد که تاثیر زیادی در فواید یادگیری زبان انگلیسی در کودکان نیز دارد. یادگیری هم­زمان و یادگیری متوالی. یادگیری هم­زمان شامل آموزش هم زمان دو زبان متفاوت و جدید در کودکان بسیار خردسال است.

برخی از کودکان به طور طبیعی در خانه و در جریان فعالیت­های مختلف در معرض دو زبان متفاوت هستند، چراکه هر یک از والدین به زبان متفاوتی صحبت می­کنند یا در خانه با یک زبان و در مهدکودک یا برنامه آموزشی خارج از خانه خود با زبان دیگری آشنا می­شوند.

اما آنچه اهمیت دارد این است که بدانیم که این کودکان در جریان مواجهه با این دو زبان گیج نخواهند شد، زیرا مغز آنها این امکان را فراهم می­آورد که در مورد هر زبان سیستم­های زبان­شناختی جداگانه اما قوی و هماهنگی بسازند.

با این حال، کودکان همچنان با افزایش سن، متوجه تفاوت‌های بین زبان‌های متفاوت خواهند شد و به سمت زبانی پیش خواند رفت که بیشتر با آن مواجهه دارند. بنابراین، آنچه اهمیت دارد آن است که والدین کودک را در معرض زبان قرار دهند. در غیر این صورت، کودکان احتمالا واژگان زبانی را که کمتر در معرض آن قرار دارند، فراموش نموده و آن را به‌کار نخواهند بست.

کودکانی که در ابتدا یک زبان را به صورت کامل می­آموزند و پس از آن به یادگیری زبان دوم مشغول می­شوند، یادگیرندگان متوالی زبان به حساب می­آیند. یادگیری متوالی می­تواند در هر سنی رخ دهد و میزان موفقیت کودک در یادگیری آن تحت تأثیر شخصیت و انگیزه­ او برای یادگیری است.

چهار مرحله در یادگیری متوالی زبان وجود دارد که فواید یادگیری زبان دوم برای کودکان را به خوبی توجیه می کند. والدین باید آگاه باشند که فرزندان آنها از هر مرحله گذر خواهند کرد و نگرانی درباره سرعت و چگونگی گذر از مراحل نداشته باشند.

این امر یک روند رشد طبیعی است و پذیرش آن باعث سهولت انتقال کودک خواهد شد. بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان و کشف آن می تواند در فرایند یادگیری زبان دوم برای کودک شما بسیار راهگشا باشد.

 مراحل یادگیری متوالی در زبان انگلیسی چیست؟

مرحله 1: استفاده از زبان مادری، کودک ممکن است حتی زمانی که دیگران متوجه گفتار او نشده یا به او پاسخی نمی­دهند، همچنان بر استفاده و بکارگیری زبان مادری اصرار داشته باشد.

مرحله 2: سکوت، یک دوره سکوت ممکن است در پی عدم درک و پاسخ­گویی از سوی دیگران به دنبال مرحله­ی قبلی وجود داشته باشد. کودک ممکن است در این مرحله از ارتباط غیر کلامی استفاده کند.

مرحله 3: گفتار تلگرافی و فرمولی، کودک شروع به صحبت کردن در قالب جملات کوچک به زبان جدید خواهد کرد، کودک ممکن است دو کلمه از سه کلمه دیگرانرا درک نموده یا تکرار کند.

مرحله 4: زبان سازنده، کودک برای بیان افکار خود و کاربرد جملات آماده می­شود. در این مرحلهممکن است که گرامر نادرست باشد اما به مرور زمان بهبود خواهد یافت.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1799″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

راهکارهایی جهت تسهیل فرآیند یادگیری

راهکارهای گسترده و متنوعی برای والدین در جهت حمایت از فرزندان در جریان فرآیند یادگیری دو زبانه­گی و بهره مندی از فواید یادگیری زبان انگلیسی وجود دارد. مورد اول آنکه فرزندتان را در موقعیت‌ها یا گروه‌هایی قرار دهید که شامل تقویت­های مثبتی برای یادگیری زبان دوم هستند. دوم آنکه شما می­توانید با پیشنهاد داوطلب شدن در مدرسه و کلاس فرزندتان در جریان یادگیری وی فعال باشید. مثلا در مواردی که معلمان با زبان مادری کودک شما آشنا نیستند، شما می­توانید چند کلمه به زبان مادری فرزندتان به معلمان کودک آموزش دهید تا به ادغام هر دو زبان در کلاس کمک کند. در ادامه ایجاد فعالیت­های سرگرم کننده و خانواده­محور مبتنی بر دوزبانه­گی در خانه را نیز در نظر بگیرید. استعدادیابی کودک می تواند در یادگیری بهتر زبان دوم برای او بسیار مهم باشد.

چرا یادگیری زبان انگلیسی پیش از شروع مدرسه، بهتر انجام شود؟

به طور کلی، والدین نقش مهمی در رشد و موفقیت فرزندشان در یادگیری زبان دوم دارند و لازم است تا از فواید یادگیری زبان دوم برای کودکان آگاه باشند. آنچه اهمیت دارد آن است که حمایت­گر و صبور باشید. این امر نیز مستلزم تلاش آگاهانه همه افراد درگیر از جمله والدین، معلمان و سایر اعضای خانواده است. یادگیری زبان دوم را سرگرم کننده و نه خشک و رسمی، نگاه دارید و با کودک خود در مورد اهمیت یادگیری زبان دوم گفت و گو و تبادل نظر کنید. به همین دلیل توصیه می شود یادگیری زبان انگلیسی پیش از مدرسه انجام شود تا با حمایت و تشویق شما والد آگاه، فرزندتان با موفقیت در مسیر دوزبانه شدن پیش خواهد رفت. چنان چه فرزند شما اختلال گفتار و زبان در کودک دارد حتما با مشاوران منکا مشاوره دریافت کنید.

نتیجه گیری

 توانایی یادگیری زبان دوم از فردی به فرد دیگر متفاوت است. برخی از زبان شناسان بر این باورند که برخی دانش­آموزان به دلیل توانایی ذاتی در یادگیری زبان بهتر از سایر دانش­آموزان هستند. دانش آموزانی که به طور کلی علاقه­ی بیشتری به آموزش و یادگیری دارند، در این زمینه نیز عملکرد بهتری خواهند داشت. یادگیری زبان به اشکال مختلفی نظیر گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن در مغز اتفاق می­افتد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنچه خواهید خواند:

مقالات دیگر

این مقاله به بررسی ویژگی‌های مادر خوب و تأثیر آن بر رشد عاطفی، اجتماعی و شناختی کودکان می‌پردازد. مهربانی، صبوری، درک احساسات فرزند، احترام به استقلال او و ایجاد محیطی امن از جمله ویژگی‌های مادر خوب است. همچنین، آموزش مهارت‌های زندگی، تقویت اعتمادبه‌نفس و توجه به سلامت روان کودک از وظایف کلیدی مادران محسوب می‌شود. مقاله بر اهمیت تربیت صحیح و نقش مادر به‌عنوان نخستین الگوی کودک تأکید دارد و مشاوره‌های تخصصی موسسه “منکا” را به‌عنوان راهکاری برای ارتقای مهارت‌های تربیتی و روان‌شناختی مادران معرفی می‌کند.
منکا
وبلاگ
6 ماه پیش
اختلال خواندن در کودکان یا دیسلکسی میلیون‌ها کودک از سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و نه تنها بر عملکرد تحصیلی، بلکه بر روی اعتماد به نفس آنها و حتی سلامت روان کودک یا رفاه کلی او موثر خواهد بود.
منکا
اختلال‌ها
1 روز پیش
تغذیه صحیح یکی از اصول اساسی برای رشد و سلامت کودکان است و میان وعده‌ها به‌عنوان بخش مهمی از برنامه غذایی روزانه، نقش قابل‌توجهی در تأمین انرژی و مواد مغذی دارند. این مقاله به بررسی اهمیت میان وعده‌ها، انتخاب گزینه‌های سالم و مغذی، و تأثیر آن‌ها بر تمرکز، رشد جسمی و شناختی کودکان می‌پردازد. همچنین، بهترین میان وعده‌ها بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت معرفی شده و نکات کلیدی برای انتخاب و زمان‌بندی صحیح آن‌ها ارائه می‌شود. توجه به تنوع، کیفیت مواد غذایی و جذابیت بصری از جمله عوامل مهم در تشویق کودکان به مصرف میان وعده‌های سالم است.
منکا
وبلاگ
7 ماه پیش